A fost dezvăluit noul sezon al serialului Casa del Papel

Sezonul 3 al serialului Casa del Papel a fost dezvaluit si Netflix a dezvaluit ca a comandat deja sezonul cu numarul 4. Platforma de streaming online a declarat ca a comandat deja de mai multa vreme sezoanele 3 si 4 pentru serialul spaniol. Cu siguranta nu ai ratat serialul fenomen Casa del Papel.

In timp ce majoritatea din personaje duc o viata de fugitivi, lucrurile se complica pentru Rio…dn cauza unui nou jaf, Profesorul, Tokyo si restul echipei decid sa iasa din ascunzatoare si sa riste din nou. Veste buna – mastile lui Dali si combinatiile de rosu se reintorc si ele in forta…precum si un personaj cheie dezvaluit la sfarsitul clipului video (suspans).

Un prim teaser al sezonului 3 al serialului Casa del Papel a fost deja dezvaluit in urma cu cateva saptamani. Il regasim in acest nou sezon pe Tokyo (cu parul scurt) si pe Rio, Profesorul si pe Raquel pe insula lor paradisiaca pe care au ales sa se refugieze dupa jaful dat, insula pe care stau de la incheierea sezonului 2.

Ii vom vedea si pe cuplul format din Monica si Denver, cu un copil si pe Nairobi la o petrecere organizata in sat. Insa, se pare ca pentru ei vacanta a luat sfarsit.

Surpriza sezonului 3
In urma cu cateva luni, Netflix dezvaluia faptul ca filmarile pentru sezonul 3 au inceput. Unii actori erau din pacate ocupati cu serialul Elite. Platforma a postat un video online, dezvaluind o mare surpriza. Se pare ca vom avea ocazia sa il vedem pe comedianul Pedro Alonso care joaca rolul lui Berlin pe care cu totii il cred mort. Drept urmare, s-ar putea ca acesta din urma sa se reintoarca in sezonul 3.

Un sezon cu numarul 4 pentru Casa del Papel
Cu ocazia Festivalului de la Monte Carlo, Alex Pina, co-creatorul serialului, a vorbit despre o continuare a serialului. A confirmat un sezon cu numarul 3 dar si un sezon cu numarul 4. Serialul s-a bucurat de un succes enorm pe Netflix a primit premiul Nymphe d’Or, premiul pentru cel mai bun serial dramatic in cadrul Festivalului de la Monte Carlo.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?