Aplicații Android pentru a supraveghea bateria și pentru a-i optimiza performanțele

Esti genul de persoana careia ii este teama ca bateria nu va rezista intreaga zi? Soliciti la maxim telefonul si ai nevoie de o solutie ca sa nu se descarce atat de repede, care sa ii optimizeze performantele? Aceste cateva aplicatii iti vor permite sa beneficiezi de o autonomie mai buna.

Ai impresia ca telefonul tau incepe sa nu mai fie atat de rezistent, ca se descarca mult mai repede decat inainte si ca are nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la nivelul de 100%? Mai multe aplicatii Android te pot ajuta sa analizezi mai bine starea actuala a bateriei tale si sa inveti sa economisesti.

Ampere, pentru a verifica cele mai bune incarcatoare si cabluri
Problema cu autonomia sau incarcatul nu provine doar de la smartphone –in unele cazuri, materialul de conexiune reprezinta cauza problemei. Pe piata, exista tot felul de cabluri si incarcatoare la preturi diferite, mai mult sau mai putin adaptate echipamentului tau. Si, atunci cand mizezi pe low-cost, performantele nu sunt intotdeauna cele asteptate. Cu Ampere, ai ocazia sa afli in timp real cantitatea de energie primita de baterie. Odata conectat incarcatorul la telefon, ai posibilitaea de a compara cablurile si incarcatoarele intre ele pentru a determina care sunt mai calitative. Programul iti ofera posibilitatea de a analiza energia pierduta in timp real pentru a aplicatiile care se dovedesc a fi mult prea gurmande.

AccuBattery, un diagnostic complet
In special ergonomica si placuta la utilizare, AccuBattery este o veritabila mina de informatii in ceea ce priveste telefonul tau. Aceasta identifica in mod precis toate aplicatiile in curs de utilizare precum si incidenta acestora asupra autonomiei globale. Insa vei obtine in egala masura si alte informatii precum autonomia in stand-by a telefonului, cu ecranul pornit, timpul necesar estimat pentru incarcarea telefonului pana la 100% si multe altele.

La fel ca si Ampere, AccuBattery propune verificarea vitezei de incarcare in timpul operatiunii pentru a compara diferitele cabluri intre ele. Pentru a nu fi atat de stresat de ideea ca nu vei putea avea acces la telefon atunci cand nivelul de baterie este extrem de scazut, aplicatia iti livreaza un element deosebit de practic – timpul de utilizare ramas.

Kapersky Battery Life, supravegherea optima pentru iformatii deosebit de precise
Fara intrerupere, aplicatia Kapersky Battery Life trece in revista consumul fiecareia din aplicatiile instalate pe telefon, fie ca acestea sunt in curs de utilizare, fie se afla pur si simplu intr-un plan secund, nu le-ai inchis. Datorita tuturor acestor informatii colectate, programul este in masura sa furnizeze o estimare extrem de precisa a timpului de incarcare ramas, a timpului de utilizare posibil in ore si in minute. In mod general, la fel ca si concurentii sai de pe piata, Kapersky identifica care sunt programele care consuma mai multa baterie pentru a putea decide daca le dezactivezi sau le dezinstalezi daca acestea nu isi dovedesc utilitatea. Aplicatia iti ofera o notificare atunci cand una din aplicatii incepe sa consume mai multa energie decat de obicei ceea ce iti permite sa o inchizi sau sa o lasi sa functioneze.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?