Astăzi mă uit la filme și seriale online – ce recomand?

Am avut trei zile in care pur si simplu am devorat cateva filme si seriale online. O fi vorba de schimbarea de temperatura, astenie de primavara, who knows.

Pe langa filmele vechi pe care le-am vazut si cele 3 seriale online, vreau sa va spun si ce siteuri am descoperit si pe unde m-am uitat la filme si seriale online subtitrate in romana, o gramada de seriale am gasit, subtitrate cu diacritice, foarte bine sincronizate, detalii, detalii…

Cele trei seriale pe care vi le recomand si voua sunt:

  1. Titans: Ii cunoastem cu totii pe Titani, in ianuarie 2018 a inceput primul sezon din Titans, mare succes, bun serial, mi-a placut mult. Astept sezonul 2 din Titans candva in 2019.
  2. Black Lightning: Inca merge sezonul 2 din Fulgerul negru, momentan eu m-am oprit la finalul sezonului 1, o sa-l continui astazi sa vad ce mai face Fulgerul negru.
  3. The Good Doctor: Nu e genul meu de serial dar m-a captivat foarte repede de la primul episod si la fel ca si Black Lighning am vizionat decat primul sezon online subtitrat in limba romana.

Pe ce site-uri am vazut filmele si serialele?

  1. Netflix – pe Netflix am vazut un film si serialul Fulgerul negru, nemaipomenita calitatea, pe TV, frumos, seminte si cola.
  2. ClickSud – aici am vazut doar Titanii, imi place siteul, l-am gasit din intamplare si nu este Clicksud.org, ce-l pe care-l stiu de multa vreme.
  3. FileList – tot ce ai nevoie are si Filelist, deci da, restul si sursa principala ramane in continuare Filelist pentru acasa, in deplasare mai greu, nu suntem in Romania.

Da si asa mi-am petrecut eu ultimele 3 zile, vizionand filme si seriale pe net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *