Cum să folosești Tinder

Datorita acestui mini ghid de utilizare descopera tot ce trebuie sa stii despre aplicatia de intalniri gratuita Tinder.

Exista numeroase situri si aplicatii care ne permit sa intalnim persoane noi si sa ne gasim sufletul pereche (Once, OKCupid, Meetic). Datorita numarului mare uneori ne este greu sa o gasim pe cea potrivita. Cu siguranta ai auzit si tu de Tinder. Daca nu ai incercat inca aceasta aplicatie si te simti pregatit atunci urmeaza acest mini tutorial. Iti vom explica cum sa folosesti Tinder si cum sa profiti de diferitele functionalitati oferite.

Ce este Tinder?
Tinder este o aplicatie de dating online foarte simplu de utilizat. Aceasta te pune in legatura cu alti utilizatori pentru care ai o anumita atractie fizica, care se gasesc la o anumita distanta de localitatea in care te afli. La inscriere, este de ajuns sa treci criteriile de preferinta pe care vrei sa le gasesti la o persoana (varsta, sex) si geolocalizarea ta. Apoi, Tinder iti va propune mai multe profile care corespund cel mai bune criteriilor tale de cautare, cu alte cuvinte, match-uri. La fiecare match, ai de ales intre a da Like sau Nu profilului prezentat.

In sfarsit, daca afinitatea este reciproca, atunci o discutie poate incepe intre cele doua persoane pentru a face cunostinta si pentru a organiza o eventuala intalnire.

Cum functioneaza Tinder?
Incepe prin a descarca alicatia pe telefonul tau dupa care conecteaza-te prin intermediul contului de Facebook. Sincronizarea contului de Facebook cu Tinder iti permite sa gasesti mai repede eventuale matchs deoarece aplicatia de dating va avea acces la unele informatii personale (studii, loc de munca, prieteni) si la lista ta de prieteni.

Iti va putea astfel propune persoane cu interese si prieteni comuni. Astfel, nu va mai fi nevoie sa incarci alte poze deoarece Tinder le va folosi pe cele salvate de reteaua sociala Facebook. Astfel, va trebui sa iti treci varsta, sexul si pozitia geografica. Daca vrei sa te inscrii fara Facebook atunci va fi de ajuns sa iti treci doar numatul de telefon. Acum, nu iti ramane decat sa dai click pe inima verde sau pe swiper, daca iti place profilul sugerat. Pentru a-l respinge trebuie sa apesi pe crucea rosie.

Trebuie sa stii ca, cu Tinder discretia este la ordinea zilei asta deoarece fiecare Like in parte este secret. Atunci, cum poti sti cine a dat Like profilului tau? Trebuie ca atractia sa fie reciproca, caz in care vei primi o notificare de la Tinder care iti va propune optiunea de a trimite un mesaj. In cazul in care o persoane devine mult prea deranjanta ai optiunea de a o bloca.

Pentru a te asigura ca ai toate sansele de partea ta de a-ti gasi sufletul pereche incearca sa adaugi cat mai multe informatii (descriere scurta, hobby-uri). De altfel, te sfatuim sa lansezi optiunea Smart Photos. Aceasta din urma este bazata pe un algoritm care va masura succesul pozelor tale in randul celorlalti utilizatori. Este posibil sa sincronizezi contul de Tinder cu cel de Instagram pentru a afisa cele mai recente poze Insta sau cu Spotify pentru a-ti impartasi preferintele muzicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *