De ce noul serial “His Dark Materials” poate înlocui cu succes saga “Game Of Thrones”?

Primul episod al noului serial “His Dark Materials” a fost difuzat la inceputul lunii noiembrie.

“Watchmen” nu va fi deci singurul serial nou care trebuie sa fie urmarit pe HBO. Descopera citind acest articol de ce noul serial fantasy va fi cu siguranta pe placul fanilor « Game Of Thrones ».

O saga literara de succes. La fel ca si GOT, serialul « His Dark Materials » este adaptarea pentru televiziune a unor romane fantasy de succes. Dar aici nu George R. R. Martin este autorul, ci Phillip Pullman, autorul unei trilogii de succes, aparute intre 1995 si 2000. BBC si HBO au luat decizia de a adpta cele trei parti care au facut deliciul copilariei si adolescentei multora dintre noi.

Un univers unic si complex. Philip Pullman a dezvoltat o mitologie foarte complexa in saga sa. Acesta a reimaginat lumea in care traim si ne – a ajutat sa ne scufundam intr-o epoca vctoriana unica. Serialul promite si el sa recreeze acest univers, modernizandu-l totusi, putin.

Daca iti lipsesc misterele si suspansul din serialul « Game Of Thrones », acest serial va fi cu siguranta pe placul tau.

Daimonii vor fi noii tai dragoni. Dragonii si lupii din serialul « Game Of Thrones » iti lipsesc si ei? In acest caz, daimonii din noul serial vor fi cu siguranta pe placul tau. Aceste animale insotesc fiecare personaj din serial la fel ca si un animal de companie al carui secret il vei descoperi de-a lungul episoadelor. Acesti daimoni pot sa ia diferite forme si au legat o relatie unica cu omul alaturi de care sunt. Aceste creaturi promit sa fie cel mai interesant lucru de aici.

Teme universale. Acolo unde GOT trata teme precum politica, puterea, justitia sau societatea, serialul “His Dark Materials”, se foloseste de spectrul fantasy pentru a aborda teme mai generoase. Temele tratate aici sunt religia mai ales, stiinta, ecologia sau chiar notiunea de moralitate. Teme abordate mai ales atunci cand o urmarim pe tanara Lyra din copilarie si pana in adolescenta.

Un casting de 5 stele. Dificil sa vorbim despre acest serial fara sa amintim si castingul sau de cinci stele. Foarte multe nume cunoscute de catre cei care adora filmele sau serialele sunt aici. In rolul tinerei Lyra o regasim pe Dafne Keene, care a jucat si in « Logan », in timp ce rolurile lui Lord Asriel sau Mrs. Coulter sunt ale lui James Mc Avoy si Ruth Wilson, care a jucat in « Luther » si « « The Affair ».

Mai putem adauga si alte nume precum Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Mary Poppins), Clarke Peters, Ruta Gedmintas (Tudors), Ariyon Bakara (Good Omens) sau Andrew Scott (Sherlock, Fleabag).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *