De ce să îți mai faci un blog

Noțiunea de blog este înțeleasă diferit de la o persoană la alta, iar zvonurile cum că un blog este potrivit doar celor care au deja un număr impresionant de simpatizanți sunt tot mai dese și foarte neadevărate. Un blog poate fi pagina din mediul online care te face cunoscut, locul unde te poți promova ca persoană sau unde îți poți prezenta oferta de servicii pe care le poți oferi.

Mediul online este accesibil tuturor, iar tutorialele despre cum să îți faci un blog sau cum să îl întreții s-au înmulțit de la o zi la alta. Sfatul cel mai des întâlnit adresat celor care vor să își deschidă un blog este să pornească direct cu un blog profesional, cu hosting și domeniu propriu. Nu doar că dă o notă de profesionalism, dar poți învăța mai ușor anumite detalii tehnice când deții un astfel de blog.

3 motive pentru care să-ți deschizi un blog

1. Împarți părerile tale cu o comunitate

Modul în care tu gândești poate impresiona o categorie de oameni care, în timp, pot constitui comunitatea ta, oamenii pentru care tu scrii și persoanele care te apreciază pentru că ai curajul să spui liber ceea ce gândești. Chiar dacă nu pare cel mai mare câștig, dar nu toată lumea are curajul de a ieși public cu un cuvânt, să ia o poziție vis-a-vis de o decizie politică sau pur și simplu despre o întâmplare prin care trecem cu toții mai devreme sau mai târziu.

2. Te faci cunoscut

Cu timpul, când numărul articolelor tale de calitate va crește, publicul cititor va deveni din ce în ce mai numeros, iar oamenii vor fi încântați să te citească, să te cunoască pe stradă sau să îți trimită mesaje private frumoase de apreciere.

3. Poți câștiga bani

Chiar dacă nu este principalul motiv pentru care trebuie să îți deschizi un blog, vor apărea oportunități de câștiguri financiare. Având o comunitate în jurul blogului tău devii influent, deci poți recomanda cu succes anumite produse sau servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *