De ce să alegi Huawei Mate 30 Pro – 3 motive

Recent, constructorul chinez, numarul 2 mondial in ceea ce priveste numarul de telefoane vandute si-a dezvaluit cel mai recent model, Huawei Mate 30 Pro. Care sunt motivele pentru care ar trebui sa alegi noul Huawei Mate 30 Pro? Iti spunem noi chiar acum.

Mate 30 a fost un telefon extrem de asteptat pe piata telefoanelor mobile. De mentionat este faptul ca acesta din urma se anunta a fi cel mai bun concurent in fata unor modele precum Samsung Galaxy Note 10+, deja propus la un pret redus. Insa de ce ar trebui sa optam pentru Huawei Mate 30 Pro? Acest nou smartphone afiseaza o multime de argumente pro asupra carora ne vom opri in cele ce urmeaza.

Un procesor puternic Kirin 990. Unul din cele mai bune argumente care pledeaza in favoarea noului Huawei Mate 30 Pro este procesorul Kirin 990, fabricat de insusi Huawei. Un procesor din gama premium care are meritul de a afisa o compatibilitate 5G, o viitoare retea care urmeaza sa fie concretizata in viitorul apropiat. Constructorul chinez pare sa beneficieze de un mic avans in acest sens, datorita faptului ca stim deja ca integrarea unui modem (care nu este separat) ii permite lui Mate 30 Pro sa afiseze o mai buna autonomie. Kirin 990 permite o descarcare cu un debit de pana la 2,3 Gb/s.

Patru aparate foto. Un alt argument in favoarea lui Mate 30 Pro este aparatul foto cvadruplu. Vorbim aici de un prim obiectiv ultra unghi-larg de 40mpx, de un senzor unghi larg de 40mpx cu stabilizare optica, un teleobiectiv de 8mpx si un senzor TOF. Mate 30 Pro are toate sansele sa se impuna drept unul din cele mai bune smartphone-uri de pe piata la momentul actual.

Un ecran frumos OLED, ideal pentru multimedia. Evident, cine spune fableta spune si ecran mare si generos pentru a profita la masim de tot ceea ce tine de multimedia – clipuri video, Netflix, YouTube…Mate 30 Pro de la Huawei afiseaza un ecran OLED de 6,53 inchi cu o rezolutie de 2400 X 1176 pixeli. Ceea ce inseamna imagini de calitate. Fara sa uitam faptul ca acelasi ecran este unul borderless si se prezinta cu margini extrem de fine. Mai exact, ecranul este rotunjit pete margini la un unghi de 88 de grade. De altfel, Huawei ne-a obisnuit cu aceste caracteristici cand vine vorba de fabletele sale. Ecranul afiseaza un breton care adaposteste sezonrii folositi in timpul recunoasterii faciale 3D. Se pare ca Huawei nu a renuntat la aceasta particularitate estetica.

Adevarul este ca Huawei Mate 30 Pro arata pur si simplu senzational si este propus in patru culori si anume argintiu, negru, verde si mov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *