Derby Girl: de ce să urmărești acest serial cu Chloé Jouannet

Noul serial francez a inceput sa fie difuzat din 23 octombrie pe platforma Slash. O mica bomba de umor si de originalitate pe care nu trebuie sa o ratezi sub nicio forma. Iata de ce ar trebui sa urmaresti acest serial.

Derby Girl spune povestea lui Lola Bouvier, o fosta vedeta a patinajului artistic, care este nevoita sa isi incheie cariera in urma unui incident nefericit. 10 ani mai tarziu, se lanseaza in roller derby si decide sa devina cea mai buna jucatoare din istorie.

Pentru umor. Creat de Nikola Lange si Charlotte Vecchiet, Derby Girl este un serial presarat cu umor si situatii amuzante. Cu Lola Bouvier nu exista filtre. Tanara femeie nu are nicio limita, imposibil sa ramai indiferent in fata faptelor sale, sa nu razi cu lacrimi. Serialul indrazneste sa opteze pentru un umor ritmat, dinamic si transant care ne face bine. Un serial ideal pentru a ne relaxa in weekend dupa o saptamana grea de munca.

Pentru distributia excentrica. Chloé Jouannet, Sophie-Marie Larrouy, Jisca Kalvanda, Salomé Diénis Meulien, Sophie de Fürst (Profilage) sau Vanessa Guide (30 jours max), serialul beneficiaza de o distributie cu caaracter. Extrem de diferite unele fata de altele, actritele principale interpreteaza fiecare un personaj dotat cu o personalitate marcanta. O gotica blazata, o printesa mereu enervata, o timida adorabila, Derby Girl lasa mereu impresia de vice-versa.

Pentru a descoperi roller derby. Casti, o stea, o pista, patine cu rotile si o gasca de fete…Derby Girl te va scufunda intr-un univers nou, cel al roller derby. Mai putin cunoscut la noi, acest sport este in principal feminin si se practica in echipa. Insa, chiar daca este feminin, este destul de brutal. Si, chiar daca dupa primele 10 episoade ale serialului inca nu ai inteles regulile, nu te stresa, cu siguranta va exista un sezon cu numarul 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *