Galaxy Note 10+ vs. iPhone XS Max

Galaxy Note 10 isi masoara fortele cu iPhone XS Max in cadrul acestui comparativ. Ambele cu partea dorsala din sticla, cele doua smartphone-uri din gama premium de la Samsung si de la Apple par mai degraba fragile. Insa, care din cele doua smartphone-uri se arata a fi mai rezistent si mai bun ? Vom afla in cele ce urmeaza.

Pe data de 25 august, pagina de YouTube a canalului Phonebuff a facut un test, a pus la incercare soliditatea telefonului din gama premium iPhone XS Max, flagship-ul de la Apple lansat la sfarsitul anului 2018 si cea a lui Galaxy Note 10+, ultimul nascut din gama Note de la Samsung. Cei doi rivali impartasesc mai multe caracteristici comune – sunt acoperiti de sticla, sunt echipati cu un ecran AMOLED, semnat de Samsung si sunt protejati de Gorilla Glass 6 de la Corning.

Si, castigatorul acestui test comparativ este…Galaxy Note 10+ de la Samsung ! Extrem de deteriorat la sfarsitul acestui test de rezistenta, smartphone-ul sud-coreean a reusit cu toate acestea sa primeasca coroana in detrimentul rivalului sau de la Apple. PhoneBuff i-a oferit nota 37 din 40 spre deosebire de 34 din 40 pentru iPhone XS Max.

In timpul primului drop test (pe un sol din beton), terminalul lui Apple pare sa fi fost castigatorul acestui test. Dupa cazatura avea doar cateva fisuri pe spatele din sticla, de altfel cea mai fragila parte a aparatului. De cealalta parte, Note 10+ avea deja numeroase fisuri pe intreaga suprafata. Dupa cel de-al doilea test, implicit a doua cazatura, iPhone XS Max a avut iar mai putin de suferit. Adevarul ca in urma acestor cazauturi ambele telefoane au iesit destul de onorabil.

Incepand cu a treia proba si ultima de altfel, Note 10+ a inceput sa aiba avantaje concrete asupra rivalului sau. Dupa un impact cu partea din fata, cu ecranul adica, ecranul lui iPhone XS Max a inceput sa crape. O mare parte a ecranului tactil a ramas in intregime neutilizabila. De cealalta parte, Note 10+ a iesit in urma acestui test cu putine pagube in ceea ce priveste ecranul si a continuat sa functioneze in mod corect.

Drept urmare, daca esti in cautarea unui telefon rezistent, anduranta este principalul criteriu dupa care te ghidezi, atunci cand iti cumperi un telefon, Galaxy Note 10+ este cel mai potrivit telefon pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *