Lucifer sezonul 5 – data difuzării, actori, intrigi

Sezonul 5 al serialului Lucifer va fi disponibil in 2020 pe Netflix si un actor cunoscut de noi din serialul 24 tocmai s-a alaturat distributiei. Data difuzarii, actori, intrigi…va spunem totul chiar acum despre noul sezon al serialului Lucifer.

Fanii serialului se vor bucura cu siguranta de aceasta veste. Netlfix a anuntat ca serialul american va beneficia de un sezon cu numarul 5 care va fi totodata si ultimul. Fictiunea creata de Tom Ellis a avut parte de un destin cel putin ciudat. A fost anulat in mai 2018 de catre canalul american The Fox si mai apoi a fost salvat de Netflix datorita mobilizarii masive a fanilor serialului pentru doar doua sezoane. Ce surprize ne rezerva acest sezon nou si ultimul al serialului Lucifer?

Lucifer, sezonul 5 – data difuzarii. Netflix a anuntat pe data de 7 iunie reinnoirea serialului cu un nou sezon si a mentionat ca acesta nu va aparea mai repede de 2020.

Episoade. Spre deosebire de sezonul 4 al serialului care numara 10 episoade, al cincilea sezon va fi alcatuit din numai putin de 16 episoade, spre marea bucurie a fanilor din intreaga lume. O veste anuntata pe contul de Twitter oficial al platformei Netflix. De altfel, Tom Ellis a afirmat ca sezonul 5 al serialului Lucifer, compus din 16 episoade va fi difuzat in doua parti pe Netflix. Sezonul 5 va fi deci divizat in doua parti. Initial, Netflix va posta online 8 episoade dupa care va exista o mica pauza si mai apoi vor urma ultimele 8 episoade ale sezonului si, implicit ale serialului.

Lucifer, sezonul 5. Actori. Actorii principali ai serialului ar trebui sa se reintoarca pentru acest nou sezon incepand cu principalul erou, Tom Ellis. Punem pariu ca productia va beneficia si de noi recruti. Si vestea buna pentru fani este aceea ca Tricia Helfer, prezenta in sezoanele 2 si 3 ale serialului in pielea lui Charlotte Richards (in egala masura in pielea mamei lui Lucifer) se va reintoarce in cursul noilor episoade ale serialului.

Charlotte pare alta persoana decat cea e care am lasat-o, gasita moarta la sfarsitul sezonului 3. Tanara pare schimbata total.

Intrigi. Producatorii serialului au declarat ca si-au imaginat scena de deschidere a sezonului 5 inca din ziua in care au inceput sa lucreze la sezonul 4. Sezonul 5 va avea dreptul la un episod al carei actiuni este plasata in anul 1940, intr-un univers paralel si va fi filmat in alb/negru. Va exista in egala masura un cantec in duet intre Tom Ellis si Lesley – Ann Brandt. Va exista un episod muzical. De mentionat este faptul ca nu va exista atata nuditate si violenta ca in episoadele precedente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *