Samsung Galaxy Note 20 – data lansării, preț și alte zvonuri

In urma cu cativa ani auzeam ca Samsung prevedea sa renunte la gama Note fuzionand-o cu seria S, din ce in ce mai larga de altfel, insa cu S Pen ca extra optiune. Acest lucru ramane o posibilitate totusi, date fiind numeroasele zvonuri existente in acest sens insa daca Samsung a avut aceasta idee in cap inca nimic din toate acestea nu s-a concretizat.

Pentru moment, putem doar presupune ca Galaxy Note 10 va avea un succesor in august 2020 sub denumirea de Galaxy Note 20. in momentul in care Samsung Galaxy S20 va fi lansat, adica pe 11 februarie, ar trebui sa avem mai multe informatii si despre celelalte proiecte Samsung din acest an.

Care va fi data de lansare a lui Samsung Galaxy Note 20?

La fel ca in trecut, ne asteptam ca Samsung sa isi anunte lansarea urmatorului model din gama Note inainte de IFA in timpul unei conferinte Unpacked din august 2020. Sa ne amintim faptul ca Note 10 si Note 10+ erau anuntate in august 2019. Zvonurile sugereaza o lansare in a doua jumatate a anului ceea ce ne orienteaza spre august.

Care va fi pretul pentru Samsung Galaxy Note 20?

Chiar daca suntem siguri de faptul ca Samsung ar dori sa isi mentina preturile constante, daca 5G devine o constanta in gama Note 20 atunci cu siguranta va creste si pretul putin. Pentru moment nu exista nicio scurgere de informatie credibila in ceea ce priveste pretul lui Note 20. in momentul in care Samsung S20 va fi anuntat in mod oficial, in 11 februarie, ar trebui sa avem o idee cu privire la modul in care noul procesor si ecran vor afecta pretul telefonului.

Caracteristici potentiale pentru Galaxy Note 20.  Ice Universe a oferit cateva detalii cu privire la noul model Galaxy Note. Butonul de alimentare se va afla pe latura stanga facand astfel loc pentru Spen in timp la S20 se afla pe latura dreapta a telefonului. Lipseste in egala masura un cititor de amprente digitale ceea ce ne duce cu gandul ca va fi integrat in ecran.

Iata principalele caracteristici pe scurt:

  • ecran Dynamic AMOLED de 6,9 inchi
  • afisaj cu ratio 19:9, HDR10+ cu o rezolutie 1440 x 3040
  • sticla protectoare Gorilla Glass 6
  • procesor Snapdragon 865 cu  Adreno 650
  • o baterie de 5 000 mAh
  • Android 11

One Response

Add Comment