Topul celor mai bune smartphone-uri din gama premium sub 600 de euro

Campioane in ceea ce priveste raportul calitate/pret, unele smartphone-uri propun caracteristici premium la un tarif inferior celui practicat de marcile mai cunoscute. Iata un top al celor mai bune smartphone-uri din gama premium sub 600 de euro.

OnePlus, Xiaomi, Honor…toate aceste marci sunt actualmente cunoscute pentrutelefoanele din gama premium cu un excelent raport calitate/pret.

Pocophone F1. comercializat la pretul de 360 de euro, Pocophone F1 este o surpriza imensa pentrumulti. La un astfel de pret mic, nu s-a mai vazut pana acum un smartphone incadrat in gama premium. Procesor Snapdragon 845, baterie de 4000 mAh, Pocophone F1 are un singur defect, aparatul foto. Un alt sacrificiu major –partea dorsala din plastic, afisajul LCD, mult mai ieftin decat un ecran OLED. Insa ramane imbatabil din punctul de vedere al raportului calitate/pret. Gigantul chinez Xiaomi se ascunde in spatele acestei marci.

Asus Zenfone 5Z. Chiar daca nu este unul din cele mai bune smartphone-uri de pe piata la ora actuala, Asus Zenfone 5Z se numara printre primii care au beneficiat de un aparat foto performant, cu un unghi mare de vizualizare, lansand aceasta tendinta, adoptata de mai multi ulterior. Pacat ca designul si autonomia sa nu sunt la inaltimea asteptarilor. La un pret de 500 de euro, Asus Zenfone ramane cu toate acestea, o afacere excelenta.

OnePlus 6T. Un alt campion in ceea ce priveste raportul calitate/pret. onePlus este din ce in ce mai ambitios, sa vina cu cat mai multe telefoane din gama premium pe piata. La un pret de 599 de euro, OnePlus 6T este unul din cele mai bune telefoane din gama premium.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?