Topul celor mai frumoase plaje de pe insula Phuket

In partea de sud-vest a Thailandei, scaldata de marea Adaman, insula Phuket adaposteste numeroase plaje care figureaza in topul celor mai frumoase plaje din tara. Din noiembrie pana in mai, apa marii este limpede si calda. Fiecare plaja in parte are propriul ei stil: plaje pentru amatorii de viata nocturna, plaje ideale pentru familii, plaje linistite, veritabile oaze de pace, departe de aglomeratie.

Mai Khao, cea mai lunga
In partea de nord a insulei, plaja Mai Khao este cea mai lunga plaja de pe insula Phuket (10 kilometri). Testoasele si-au ales drept domiciliu nisipul alb pentru a-si depuna ouale, din decembrie pana in februarie. O plaja linistita, ideala pentru familiile cu copii.

Nai Yang, cea mai verde
In inima unui parc natural impadurit, plaja Nai Yang este locul ideal pentru turistii in cautare de relaxare dar si pentru cei pasionati de snorkeling, in cautarea de anemone de mare. Protejata, plaja este marginita de restaurante numeroase, perfecte pentru degustarea pestilor si fructelor de mare proaspete. Pe plaja Nay Yang, pe langa numeroasele activitati nautice, turistii au posibilitatea de a juca golf.

Bang Tao, cea mai luxoasa
Golful Bang Tao reprezinta o intindere mare de nisip alb, situat in partea de nord a plajei Surin. Apa sa translucida este perfecta pentru balaceala, din noiembrie pana in mai. Sporturile nautice se pot practica fara probleme de-a lungul intregului an. O multime de hoteluri luxoase au invadat partea de nord a plajei.

Surin, cea mai sportiva
Extrem de apreciata de localnici, plaja Surin este pur si simplu superba, apa este turcoaz si nisipul auriu. Chiar daca este protejata de turismul de masa, pe plaja Surin si-au facut aparitia o multime de restaurante si hoteluri. Este populara in randul surferilor.

Kamala, cea mai familiala
Familiala si calma, chiar si in sezonul de varf, plaja Kamala este o bijuterie bine ascunsa, in apropiere de un sat de pescari, pe coasta de vest a insulei. Cei doi kilometri de nisip alb sunt marginiti de cocotieri si formeaza un golf semi-inchis in care se poate inota in siguranta de-a lungul intregului an.

Un comentariu la „Topul celor mai frumoase plaje de pe insula Phuket

  1. Salutari ! Unul dintre ultimile filme vazute de mine se numeste: Son of a gun
    watchserieshd

    Parerea mea,este ca filmul in sine,nu te plictiseste. Dar introducerea facuta mi se pare destul de aiurea,personajele prea putin prezentate,cum a ajuns JR in inchisoare? De ce? Exista putina actiune in film.
    Modalitatea prin care JR intra in tangente cu Brendan,adica jocul de sah,nu prea are relevanta in continuarea filmului,parerea mea. Iar finalul,pe mine m-a surprins,si mi-a placut. Vizionare placuta !

    O intrebare despre un detaliu,pentru cine a mai vazut filmul: e doar parerea mea sau JR a cam purtat aceiasi pantaloni tot filmul?) curiozitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *