Topul celor mai frumoase plaje din Lisabona

Pentru a profita din plin de soare si mare, capitala portugheză pare destinația ideală. De aceea, am făcut pentru voi o selecție a celor mai frumoase plaje din Lisabona și din împrejurimi pentru o vacanță însorită.

Plaja Areia Branca
Pentru a te bronza și a arde calorii totodată, plaja Areia Branca este plaja ideală. Surf, bodyboard, golf sau minigolf, fie că vrei să stai cu picioarele în apă toată ziua, fie îți dorești să te relaxezi pe gazon, toate aceste lucruri sunt posibile, pe plaja Areia Branca.

Plaja Sao Juliao
Înconjurată de faleze imense, plaja Sao Juliao le propune turiștilor peisaje feerice și impresionante totodată. Extrem de apreciată de surferi și de pasionații de bodyboard, plaja Sao Juliao este ideală pentru amatorii de sporturi nautice.

Plaja Guincho
Plaja Guincho este cea mai mare din municipalitatea Cascais. Această plajă dispune de o mulțime de echipamente sportive care vor fi cu siguranță pe placul pasionaților de kitesurf și de windsurf. Locul ideal pentru turiștii care vor să se inițieze în sporturile nautice.

Plaja Adraga
Această plajă care se întinde pe mai bine de 400 de metri este situată în parcul natural Sintra-Cascais. Este considerată una din cele mai frumoase plaje din Europa. Locul ideal pentru o vacanță relaxantă la soare.

Plaja Carcavelos
Înconjurată de restaurante și de baruri fermecătoare, plaja Carcavelos este situată la o distanță de doar 20 de minute de centrul Lisabonei. Însă, odată cu sosirea sezonului cald, este asaltată de turiști.

Plaja Meco
Situată în partea de sud a Lisabonei, plaja Meco este destul de greu de accesat deoarece satul de care aparține este deservit de puține autobuze pe zi. Însă merită efortul deoarece Meco este una din cele mai revigorante plaje din zonă. Întinderi nisipoase nesfârșite de unde se poate admira plaja în voie, un episod unic în viață.

Un comentariu la „Topul celor mai frumoase plaje din Lisabona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *