Trend alert – cele mai frumoase costume de baie

Vrei să atragi toate privirile pe plajă sau la piscină? Acest lucru este posibil cu ajutorul celor mai frumoase şi trendy costume de baie ale verii 2021. Nu ştii înspre ce modele să te îndrepţi în acest sezon estival? Vei afla citind acest articol.

Costumul de baie întreg. Un model de costum de baie foarte trendy şi retro în acelaşi timp, ignorat multă vreme în profitul modelului trikini. Este cel mai şic cu cele mai originale detalii precum motivele grafice, decupajele sau decolteele adânci.

Costumul de baie retro. Inspirate din stilul anilor sixties, costumele de baie retro cu bikini cu talie înaltă, cu buline, motive vichy sau cu balconet sunt cele care te vor ajuta să fii o veritabilă pin-up girl pe plajă.

Costumul de baie cu imprimeuri. Adică cele mai frumoase motive etnice sau tribale. Motivele geometrice, tropicale sau florale completează de minune tabloul pentru a se potrivi tuturor gusturilor.

Costumul de baie sporty şic. Costumul de baie cu un model sporty se vrea a fi şi foarte şic. Topul tip bustieră este un veritabil must have.

Costumul de baie colorat. Motivele colorate în cele mai vii sau pastelate nuanţe sunt cele care îţi vor pune bronzul în valoare.

Costumele de baie cu decupaje. Câteva decupaje strecurate ici şi colo, mai ales la nivelul decolteului te vor ajuta să fii cea mai sexy şi senzuală. Dar şi cea mai modernă.

Costumele de baie cu franjuri. Franjurii încă mai fac parte din cele mai frumoase detalii care pun în valoare un costum de baie.

Detalii croşetate, brodate şi dantelă. Dacă vrei să fii cea mai boemă pe plajă, aceste constume de baie sunt cea mai bună alegere, fie că alegi un costum din două piese, fie că alegi un costum de baie întreg.

Un comentariu la „Trend alert – cele mai frumoase costume de baie

  1. Am văzut online ”Maestrul și Margareta”, făcut de ruși în 2005 după cartea lui Bulgakov. E o miniserie de 10 episoade care redă cartea în detalii, e excelent realizat și merită văzut. Watch Series

    Vă recomand mai întîi s-o citiți și apoi să vedeți filmul.

    Văd că pe IMDB n-au catadicsit să pună nici măcar o poză: https://www.imdb.com/title/tt0403783/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *